La xerrada va tenir lloc a la sala d'actes de l'institut.

L’alumnat de 3r d’ESO rep una xerrada de la periodista de Junior Report Berta Reventós

La periodista explica quins són els gèneres periodístics i quines són les característiques principals de cadascun

Per: Joana Terés, Lucía Díaz i Hannah Marba

El passat dilluns 24 de gener, la periodista de Junior Report Berta Reventós va venir a fer una xerrada als alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Joan Mercader. Al començament de curs, el centre es va afegir al projecte de revista digital Junior Report. Ens van fer una xerrada per introduir-nos la informació necessària per començar el projecte i per poder treballar en aquesta plataforma, i començar a fer de periodistes publicant els primers articles.

Al cap d’uns mesos, la Berta ens va explicar els diferents tipus de gèneres periodístics: informatius, d’opinió i interpretatius. Un cop a la sala d’actes de l’Institut, ens va especificar cada apartat i donar alguns consells, i ens va exposar les característiques que sempre han de tenir les notícies, les entrevistes, els articles d’opinió… per estar ben estructurats i correctes. 

Des de 3r ESO agraïm la xerrada de la Berta, que ens hagi donat tota aquesta informació per poder redactar millor qualsevol gènere periodístic. Diversos alumnes pensen que és molt interessant ja que per un futur pot ser útil.

Redactors Juniors

, ,
close