Què miren els companys a la televisió?

Per Greta Gabriel, Bruna Martínez, Miquel Sierra, Eric Agut

El passat 10 de desembre, els alumnes de 3r d’ESO E de l’Institut Joan Mercader van decidir realitzar una enquesta per valorar què miren els seus companys a la televisió. 

Els resultats han sortit bastant variats, hi ha des de programes de cuina fins als telediaris i moltes altres respostes, el formulari es va enviar a través del correu del centre i els alumnes van colaborar a obtenir els resultats d’aquesta enquesta. A part dels programes que miraven, també hi havia una serie de preguntes relacionades amb el temps que dedicaven els companys a mirar la televisió. La majoria de companys van respondre que sí que miraven la televisió, però la resposta més freqüent era: sí que miro la televisió, però només una mica. Els programes més vistos són d’entreteniment (MasterChef, La Voz, Persona Infiltrada, Cuines, Esports i majoritàriament sèries i pel·lícules…)

Amb això s’ha arribat a la conclusió que els programes o plataformes més vistos per adolescents són plataformes digitals on hi ha pel·lícules i sèries, o bé programes d’entreteniment, però que els adolescents no acostumen a mirar gaire la televisió, no tant com els adults o els nens i nenes més petits que miren els canals infantils de dibuixos (Clan, Boig…).

Redactors Juniors

, , ,
close