/

Recomanem una pel·lícula de terror

Per: Paula Mirabel, Carla Mirabel, Julen Loarte, Gabi Cuevas

“La Calle del Terror” és una trilogia basada en las novel·les de R.L. Stine. Els protagonistes d’aquesta pel·lícula són Kiana Madeira, Olivia Welch, Benjamin Flores i Julia Rehwald.

La trama gira al voltant d’un grup d’adolescents que s’envolten en una estranya i sagnant persecució que els porta a una sèrie de terribles successos que porten atormentant als habitants del seu petit poble (Shadyside) des de fa molt temps.

La vam veure a mitjans de juliol de 2021. Segons el nostre criteri, la pel·lícula ens va semblar entretinguda amb algun sobresalt de per mig, amb una història força surrealista però ideal per passar una estona amb amics. Va superar les nostres expectatives. El que més ens va agradar de la pel·lícula va ser la seva història.

Diuen que veure pel·lícules de terror ajuda a cremar calories i produeix adrenalina, i també hi ha estudis que apunten que després d’una experiència terrorífica, augmenta la sensació de felicitat. Com a cosa negativa les pel·lícules de terror poden causar problemes psicològics i emocionals amb conseqüències com insomni, malsons, ansietat i conductes agressives o de risc. També hem de dir que que no és recomanable per a nens i nenes petits i petites ja que pot causar por, ansietat, fòbies, etc.

IMPORTANT: No recomanable per persones sensibles a la sang!

Redactors Juniors

, , ,
close