Sabem realment el que és el sexe?

Per Greta Gabriel Sánchez i Bruna Martínez Romero

El passat dia 15 de novembre, una col·laboradora de Dones amb Empenta (D.A.E) va venir a fer una xerrada sobre el sexe als alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Joan Mercader.

Al iniciar la xerrada, els professors van marxar de les aules ja que així fos més personal el que els alumnes expliquessin ja que es tractaven temes íntims. La primera activitat que es va fer va ser el típic joc de les cadires però amb unes preguntes endreçades de menys a més personals, i si algú se sentia representat amb aquella pregunta, s’havia d’aixecar i canviar-se de lloc i d’aquesta manera, fer una breu introducció dels temes que s’explicarien amb més profunditat posteriorment.

A continuació van repartir unes targetes per explicar les malalties de transmissió sexual i què passa quan no utilitzem protecció. Hi havia diferents símbols, i en base a això es va realitzar un experiment per comprovar que ràpidament es pot escampar una E.T.S . Finalment, es van aclarir tots els dubtes que els alumnes tinguessin.

Els alumnes han valorat molt positivament aquesta xerrada i l‘han definit com a “molt productiva i interessant”, també ens han informat que s’han quedat amb ganes de compartir més informació i aprendre més coses sobre el tema.

Redactors Juniors

,
close