Splatoon 3: la saga continua

La tercera entrega del joc tindrà personatges de gènere fluid

Per: Biel Torrecillas

Els grans fans d’aquest joc de shooter de “Nintendo” saben molt bé quin és l’objectiu: pintar tot l’espai del mapa que puguis. Això sí, competeixes contra un altre equip que té el mateix objectiu que tu. Hi ha diferents armes; “snipers”, pistoles de llarga distància, de curta, rodets, etc. Però tot de pintura, clarament.

En la mateixa partida, es poden fer servir armes secundàries, com granades o bombes de pintura. Així pots matar més fàcilment als jugadors de l’equip contrari i tenir un petit avantatge.

Però, deixant de banda tota aquesta informació, només entrant al joc, dos personatges t’informen dels mapes competitius del dia, dels amistosos, i dels esdeveniments especials que hi ha. De moment, han sigut 2 noies. Al primer videojoc, aquells dos “NPC” (Non Playable Character) es diuen Mar i Tina, i a la segona entrega es diuen Perla i Marina.           

       Mar                          Marina                          Tina                                  Perla

Des del meu punt de vista, Splatoon és un gran joc, entreté molt quan estàs avorrit. La comunitat no és tòxica i t’ho passes molt bé. Trobar partida és fàcil i ràpid tant si jugues en competitiu com a partida amistosa.

Splatoon 3 trencarà amb totes les barreres dels gèneres. Com al logo indica, no hi hauran “Inklings” (els personatges del videojoc), seran de gènere fluid, però cada jugador el podrà personalitzar de la manera que vulgui, representant-lo com a noi o noia. Aquest detall està molt bé per part de Nintendo, ja que al principi del joc, quan crees el teu personatge, no et dóna l’opció de triar entre noi i noia.

Algunes especulacions afirmen que el joc es llençarà als voltants del 18 de març. Però la data esperada, aproximadament, seria a principis, mitjans o finals d’estiu, tal com van fer amb Splatoon 2 al 2017.