Torna el concurs de pessebres a Igualada

L’Ajuntament confirma que enguany es durà a terme la XXX edició del concurs nadalenc

Per Julia Chmyr, Paula Tolosa, Queralt Corominas

Es tracta d’un concurs en el qual hi poden participar persones de totes les edats, que seran classificades per categories. Una vegada se sàpiguen els guanyadors, es lliuraran els tres premis diferents. El primer guanyador s’emportarà un val de 100€ en llibres o material escolar. El segon, un val de 75€ en llibres o material escolar. I finalment, el tercer, guanyarà un val de 50€ en llibres o material escolar.

Els concursants disposaran fins el 12 de  desembre per entregar les seves inscripcions a les oficines del Departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada o per correu electrònic a barristacaterina@gmail.com, o festes@aj-igualada.net.  A partir del 13 de desembre s’informarà als concursants per concretar l’hora i el dia de visita dels pessebres. L’11 de gener tindrà lloc l’entrega de premis a la biblioteca Central d’Igualada a les 19:30h.

El dirigeix l’Associació de veïns de Santa Caterina, Carme i Travessies. També compten amb el suport de l’Ajuntament, des del Departament de Promoció Cultural.  

Hi participen tres categories diferents: escoles, familiars/infantils i adults. A més, el jurat estarà format per persones designades per la junta de l’associació, entre les quals hi haurà una persona vinculada al món de l’art de la ciutat, com a mínim.

Redactors Juniors

, ,
close